Zomer Atelier

Zomer Atelier

De eerste week van augustus is er een mogelijkheid om te komen schilderen op mijn atelier maar ook buiten in de naaste omgeving. 

Dit kan maandag en dinsdag 1 en 2 augustus en donderdag 4 augustus van 10 tot 16 uur. Je kan je voor 3 dagen inschrijven of voor een of twee dagen.

Tijdens deze 6 uur kan je vrij komen werken of in de buurt buiten tekenen en schilderen.

Dit buiten werken kan in de Herenstraat en omgeving. 
Daar zijn schilderachtige plekken rond de kerk en in het park bij laan van Hofrust. 
Je kunt daar fotograferen en schetsen en dat later in het atelier uitwerken of je daar de hele dag installeren en ter plekke een werkstuk maken. Fijn als het mooi droog weer is.
Ik begeleid vanuit het atelier en loop regelmatig naar de buitenschilders toe. Wil je liever niet buiten schilderen, dan kan je ook vrij werken op het atelier. 

Prijs per dagdeel: € 45,00

Voor twee dagen: € 85,00

Voor drie dagen: € 120,00

Dit is inclusief 21% BTW, thee en koffie. Exclusief materiaalkosten. 
Je kunt gebruik maken van ezels en kruk om buiten te schilderen.

Bij minimaal 4 deelnemers per dag gaat het atelier door. Er is plek voor 7 deelnemers per dag. Minimaal een week voor aanvang op maandag 22 juli laat ik weten of de door jouw geboekte dag(en) doorgang vinden. 

Het atelier ligt in het gezellige oude centrum van Rijswijk waar verschillend leuke restaurantjes zijn voor de lunch of een drankje

Bij de zomercursus staat voorop, dat iedereen zich persoonlijk kan ontwikkelen. In eigen tempo en met eigen belevingswereld. 
De technieken waarin ik les geef zijn: acrylverf, aquarelverf, alle soorten potloden en krijt, pastel, collage en gemengde technieken, olieverf. 

Reserveer alvast een plekje. Geef je op via telefoon: 06 400 95 222 of email: malleemariska@gmail.com

reservering op volgorde van inschrijving