Talk Earth To Me

Talk Earth To Me

Talk Earth To Me: een bijzondere kunstmarkt aan de Haagse Hofvijver

De halfjaarlijkse expositie van bij Bewust Den Haag aangesloten beeldend kunstenaars komt er weer aan! Van 28 oktober t/m 14 november is het drie weken lang van donderdag tot en met zondag genieten aan de Haagse Hofvijver van Talk Earth To Me.

De expositie moest vorig jaar helaas twee keer worden afgezegd door de lockdowns, maar komt groter dan ooit terug: beide parterrezalen van de Annagalerie aan de Korte Vijverberg 2 zijn nu gevuld met werk van zeven betrokken makers. Mariska Mallee, Hans Swaep, Anneke Zwolsman-Westing, Iris Luhrman, Carol Greenshields, Marie-Lisette Derks en Gabriella van der Linden lieten zich inspireren door het vaste thema aarde – van de schoonheid tot de noodkreet.  

De expositie heeft bewust het karakter van een klein-maar-fijn kunstmarktje, laagdrempelig en informeel open voor iedereen. En heel divers: van keramiek, schilderijen, viltwerk en grafiek tot poëzieprint, tekeningen en mixed-media. Tijdens de openingstijden van 12 tot 18 uur zijn steeds meerdere kunstenaars aanwezig.
Mariska Mallee is aanwezig: vrijdag 29 en zondag 30 oktober, vrijdag 5, zondag 7, zaterdag 13 november 2021 van 12 tot 18 uur.
Zondag 14 november (de laatste expositie dag) is zij er van 15 tot 18 uur.

Zie voor meer informatie Facebook en www.bewustdenhaag.nl/talk-earth-to-me. Bewust Den Haag is het regionale platform waar ondernemers, organisaties en praktijken Hagenaars helpen bij en inspireren tot bewust groen, gezond en gelukkig leven.

Groen, gezond, gelukkig door kunst

Beide parterrezalen van het majestueuze pand tegenover het Mauritshuis zijn gevuld met kunst, in een informele voor ieder toegankelijke opzet.

Bewust Den Haag is het platform voor ondernemers en organisaties die willen inspireren helpen en inspireren bij bewust leven: groen, gezond, gelukkig. Kunst wordt als middel bij uitstek gezien om wakker te schudden, te verwonderen en te genieten.

Tijden en locatie

Talk Earth To Me vindt plaats in de galerie van Anna Vastgoed en Cultuur aan de Korte Vijverberg 2, van 28 oktober t/m 14 november 2021
van 12 – 18 uur.
Tijdens de openingsdagen zijn steeds minimaal twee van de kunstenaars aanwezig.