LINOSNEDEN RIJSWIJK

LINOSNEDEN RIJSWIJK

Eind 2020 kregen wij, Ben Stolk en Mariska Mallee de opdracht om een wandschildering en een 3D object te ontwerpen voor de entreehal van het wooncomplex Nieuw-Benedictus in Rijswijk.
Ons uitgangspunt was met deze kunstwerken een impressie te geven van de historie van het gebied rondom het wooncomplex.
Een van de onderdelen van dit kunstproject is een serie gestileerde en uitgelaserde afbeeldingen met daarop markante plaatsen en gebouwen die in de directe omgeving staan of gestaan hebben.
Natuurlijk hoort hier de Benedictuskerk, waarnaar de locatie vernoemd is bij, maar ook het oude station Rijswijk, landgoed Te Werve, de Naald, de Boogaart en de zaagmolen langs de Vliet.

Van de 6 afbeeldingen hebben wij een serie linosneden gemaakt, deze gebundeld, genummerd en gesigneerd en voorzien van een beschrijving.
De serie wordt in een kleine oplage van 100 stuks gedrukt op wit of aan de lino aangepast gekleurd papier, formaat 21 x 30 cm.

De serie lino’s worden op 3 mei tijdens de opening van het eerste Nieuw-Benedictus appartementencomplex en de onthulling van de toegepaste kunstwerken gepresenteerd.


Verkoopprijs is € 145,- voor deze zes linosneden.
Bestellen van deze serie kan door een mail te sturen naar mmalleeprupp@gmail.com met uw naam en adres, keuze papier, (Versturen met portokosten: € 6,00 of gratis ophalen: atelier Torenstraat 1c Rijswijk).

U kunt het bedrag € 145,- (plus eventueel de verzendkosten) overmaken
op banknummer NL98 INGB 0002 0888 97 t.n.v. Gusto-Ateliers Den Haag,
onder vermelding van ‘Benedictus linosneden en uw keuze: wit of op getint papier.

Impressie van getinte linosneden ingelijst. Privé eigendom/foto M.H. mei 2021