Foto´s Voorburg Kunstcentrum Brugman

Foto´s Voorburg Kunstcentrum Brugman

Kom van woensdag 12 april t/m 21 mei de foto´s van Paul Rüpp bekijken in Kunstcentrum Brugman, Herenstraat 125 te Voorburg.

Foto´s Voorburg Paul Rüpp

Paul fotografeert sinds jaar en dag de omgeving van het oude centrum van Voorburg. Door gewoon rond te lopen en te kijken, door een langere tijd op een en dezelfde plek te staan of op pad te gaan bij bijzonder licht of weersomstandigheden. Zo vangt Paul het plaatselijk leven zoals het is in alle eenvoud. Passanten figureren als vormen, kleuren of ritmes. Obstakels staan niet in de weg maar worden onderdeel van het verhaal. De foto´s lijken alledaags, maar als je langer kijkt ontdek je bijzondere verhalen.

Paul heeft via KunstRaam en ArtShare meerdere malen fotografieworkshops gegeven aan beginners en gevorderden.

De foto´s zijn inclusief aluminium wissellijst te koop voor € 175,00, zonder lijst in passe-partout € 125,00.

foto Paul 2

Het fotoboek ´Herenstraat tussen oost en west´ is te koop voor € 19,95

´Herenstraat tussen Oost en West’ is een prachtig eigentijds foto- en gedichtenboek over de Herenstraat in het oude centrum van Voorburg. Gemaakt door drie Voorburgers, die zeer begaan zijn met hun dorp aan de Vliet: Paul Rüpp, Martie van Essen en Arjen Wapenaar.

Het boek telt 80 pagina’s met schitterende foto’s en inspirerende gedichten; het geheel is fraai genaaid ingebonden.

Het liggende formaat van 29 x 21 cm doet recht aan de fotografie en maakt het boek tot een sieraad voor elke boekenkast of salontafel. Voor uzelf of om cadeau te doen.