Feestelijk Opening ArtShare in De Verlichting

Feestelijk Opening ArtShare in De Verlichting

Unit 1.04c ArtShare

Feestelijke opening ArtShare

zondagmiddag 27 oktober 2013

 Graag nodigen we je uit voor de officiële opening van het nieuwe ‘thuis’ van ArtShare in creatief bedrijfsverzamelgebouw De Verlichting.

Zondagmiddag 27 oktober ben je welkom tussen 13.30 en 16.00 uur. Je kunt dan onze ruimte in het pand van De Verlichting bekijken. We hebben een kleine expositie ingericht met eigen werk en een aantal sculpturen van Yvon Grevers.

Om 14.30 uur is een korte muzikale vertelvoorstelling door Duo Weerklank, bestaande uit verhalenvertelster/dichteres Saskia den Broeder en accordeonist Leen Hoffman. Kunstenares Yvon Grevers biedt haar gloednieuwe fotoboek ‘Nesten’ aan Mariska aan als symbolische start van de Art-Share gedachte.

Zorg dat je binnen bent om 14.30 uur: wij sluiten dan even de deuren voor dit speciale moment!

Na de opening heffen we het glas op de inspirerende toekomst van ArtShare.

We hopen je op 27 oktober te mogen begroeten.

 

Mariska Mallee en Paul Rüpp

 

Het adres van bedrijfsverzamelgebouw De Verlichting is:

Spoorlaan 5D, Den Haag (Unit 1.04c). Zie ook www.deverlichting.nl.

Er is voldoende (gratis) parkeerruimte voor en achter gebouw D (ingang hek bij Loods C).

 

Over ArtShare

Kunstplatform ArtShare is een initiatief van kunstenaars Mariska Mallee en Paul Rüpp. Het is de doorstart van KunstRaam (2003-2012). Ons doel is: kunst delen in de breedste zin van het woord. Met andere kunstenaars en liefhebbers, beroeps en amateurs. Dit doen we door uitwisseling van vakkennis, samenwerken aan projecten en het presenteren en verkopen van kunst. Zo willen we kunst verbinden met de wereld om ons heen in woord, dans, muziek en beeld.

 ArtShare ging op 1 mei 2012 van start in de vorm van een website. Naast werk en activiteiten van Mariska en Paul zal deze site binnenkort pagina’s bevatten van bevriende kunstenaars uit alle disciplines, en informatie over samenwerkingsprojecten. 

 Per 1 augustus 2013 betrok ArtShare een multifunctionele ruimte in creatief bedrijfsverzamelgebouw De Verlichting. Deze ruimte gebruikt Mariska als atelier, leslokaal en expositieruimte.  Afgelopen maanden hebben we de ruimte ingericht, en zijn er de eerste lessen en workshops gehouden. De oude tekenkamers van Citytec/Eneco werden zo de nieuwe werkplaats en het nieuwe thuis van ArtShare.