9 & 10 september STRANDWALFESTIVAL

9 & 10 september STRANDWALFESTIVAL

Strandwalfestival-weekend 2017:
9 en 10 september

Rijswijk boeit en bloeit!

Het jaarlijkse Strandwalfestival vindt dit jaar voor de negende keer plaats op 9 en 10 september. Twee dagen laat Rijswijk aan zijn inwoners zien hoe het boeit en bloeit. De toegang is gratis. Iedereen is welkom in Rijswijk op het festivalterrein. De Van Vredenburchweg is zaterdag overdag omgebouwd tot Strandwalboulevard waarop de Strandwalmarkt staat. Op zaterdagavond is het groot feest in het Rijswijkse bos en zondag familiedag rond kinderboerderij Het Akkertje. Tijdens het Strandwalfestival maak je kennis met de vele activiteiten, die tal van Rijswijkse organisaties te bieden hebben op het gebied van (internationale) cultuur, kunst, sport en maatschappelijke ondersteuning. Bij uitstek ook de gelegenheid om te netwerken en te ontmoeten.

ARTSHARE is geopend zaterdag 9 september van 13.00 tot 18.00 uur en zondag van 10 tot 18 uur.

EXPOSITIE CURSISTEN EN WORKSHOPS ARTSHARE IN DE TORENSTRAAT,
ATELIERS BEN STOLK EN COEN VAN DER ENDE

Torenstraat bevind zich vlak bij het Ruysdaelpodium (steeg tussen Herenstraat/hoekje Primera en Schoolstraat/poorthuis tegenover parkeerplaats)

Deze cursisten laten werk zien: Michiel Cramwinckel (collages Ipad), Tineke jacobs (illustraties), Joitske Hulsebosch (portret), Plona Op Den Kamp (abstract), Ans Gompen (geabstraheerd), Aagtje Kolk (schetsen), Margriet Trijssenaar (realisme) en Ankie Heeres (workshop landschap Frankrijk), Riet Fruijtier (collage).
 
Waar is het Strandwalfestival en waar vind ik informatie?
De van Vredenburchweg in Rijswijk wordt op 9 en 10 september 2017 omgedoopt tot de Strandwalboulevard.
Zaterdagavond bent u welkom in het Rijswijkse bos bij De Naald voor de Strandwalfeestavonden.
Op zondag vinden alle activiteiten plaats rondom kinderboerderij ’t Akkertje en Don Bosco aam het Julialaantje.
Met de auto
In verband met afzettingen en omleidingen adviseren wij u met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Beperkt parkeren kan o.a. bij het oude Stadhuis op de hoek van de Burgemeester Elsenlaan/Generaal Spoorlaan.
Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is het festivalterrein het beste te bereiken met tram 17. U stapt uit bij halte ‘van Vredenburchweg’.